Перейти до вмісту

Вітання магістрів 2022!

Щорічно 5 жовтня в понад 100 країнах світу відзначається День вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches ‘Day).

Всесвітній день вчителя – професійне свято всіх учителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Професія вчителя надзвичайно важлива і поєднує в собі мудрість, креативність, доброту і справедливість! Саме вчителі вкладають у тебе частинку своєї душі, терпляче ведуть тебе за руку і допомагають здобувати знання.

У цей жовтневий день надсилаємо вітання усім працівникам Хмельницького національного університету, які невтомно працюють на викладацькій ниві. Радіємо з того, що цього річ лави студентів-магістрантів за освітньою програмою Середня освіта. Англійська мова і література. поповнили розумні, допитливі, мотивовані та доброзичливі студенти.

Вступ до магістратури – це серйозний крок у доросле життя, суттєва перемога, якою варто пишатися. Бажаємо нашим студентам успіхів у навчанні, знаходження нових друзів, радості і мирного майбутнього. Впевнено прокладайте шлях до обраної професії і сміливо отримуйте все нові і важливі знання, щоб у подальшому стати відмінними фахівцями.

Оновлений і сучасний кампус університету готовий до нового навчального року. Попереду пари, лекції, семінари, педагогічна практика, дипломна робота і багато незвіданого. Змінюйте світ на краще!

Доцент кафедри іншомовної освіти та міжкультурної комунікації
Олена Дорофєєва