Перейти до вмісту

ОНЛАЙН-ЗАХИСТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ

21 травня 2020 р. відбувся онлайн-захист педагогічної практики студентів 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова і література). Впродовж 4тижнів з 3 лютого до 29 лютого 2020 р. студенти мали змогу застосувати на практиці здобуті теоретичні знання, а також реалізувати власні методичні задумки на уроках англійської мови у спеціалізованих школах та гімназіях м. Хмельницького.

Звіти про виконання програми практики заслухала комісія у складі завідувача кафедри практики іноземної мови та методики викладання проф. Н. М. Бідюк, доц. О. В. Орловської, доц. О. В. Мартинюк та доц. С. В. Король.

До захисту долучилася керівник методичного об’єднання вчителів іноземної мови, вчитель вищої категорії, вчитель-методист Технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького ім. Артема Мазура Л. І. Дехтяренко.

Ліцей вже близько 10 років співпрацює з кафедрою практики іноземної мови та методики викладання і є базою практичної підготовки для наших бакалаврів. Л. І. Дехтяренко поділилася своїми враженнями про практикантів, запропонувала низку конструктивних ідей для подальшої співпраці та вдосконалення практичних навичок студентів, а ще запросила їх брати участь в організації англомовного літнього табору для учнів ліцею.

Незважаючи на карантинні обмеження, студенти отримали гарну нагоду презентувати результати проходження практики, поділитися здобутим педагогічним досвідом, обговорити проблеми та труднощі професії вчителя іноземної мови, отримати поради та настанови від викладачів.

Вітаємо наших студентів з успішним захистом педагогічної практики! Дякуємо нашим партнерам – закладам середньої освіти міста Хмельницького за співпрацю!