Перейти до вмісту

Захист курсових робіт з історії зарубіжної літератури студентами 3 курсу спеціальності «Середня освіта. Англійська мова і література»

21 грудня відбувся щорічний захист курсових робіт з історії зарубіжної літератури, які підготували студенти 3 курсу спеціальності «Середня освіта. Англійська мова і література» під керівництвом доктора педагогічних наук, доцента Рогульської Оксани Олександрівни, кандидата педагогічних наук, доцента Тарасової Ольги Володимирівни, кандидата педагогічних наук, доцента Лисак Галини Олександрівни та старшого викладача Левицької Наталії Валентинівни.

Що сталося б з літературою, якби справа її не захищалася?
У нас є свій касаційний суд — це майбутнє.
Щасливий той, хто може постати перед ним
Оноре де Бальзак

Захист курсових робіт відбувався на платформі Zoom, що дозволило значно знизити напругу й стрес у студентів й конструктивно поспілкуватися з експертами. Креативність, індивідуальність, нестандартність мислення студентів високо оцінили члени комісії. Також вони зауважили, що більшість студентів володіють технікою публічного виступу й аргументовано відповідають на запитання.

О. В. Тарасова відзначила: «Молодь завжди готова до чогось нового, тому вважаю, що дистанційні методи навчання зручні та ефективні як для студентів, так і для викладачів. Серед ключових переваг – можливість забезпечення психологічного комфорту, збереження особистого простору, створення атмосфери спілкування «на рівних» як в процесі супроводу підготовки курсових робіт, так і їх захисту. Я пишаюся своїми студентами: їх допитливістю, відповідальністю й умінням доводити власну точку зору.

Члени комісії та керівники курсових робіт вдячні за роботу, цікавий та змістовний матеріал, яскраві й технічно правильно оформлені презентації!

Вітаємо студентів з успішними виступами, позитивними результатами та обміном корисним досвідом!

Бажаємо успіхів у навчанні й подальших наукових пошуках!