Перейти до вмісту

Захист курсових робіт з методики викладання англійської мови та лексикології англійської мови студентами 3-4 курсів спеціальностей «Середня освіта (Мова і література (англійська))» та «Філологія. Прикладна лінгвістика»

21 травня та 04 червня відбувся щорічний захист курсових робіт з методики викладання англійської мови та лексикології англійської мови, які підготували студенти 3-4 курсів спеціальностей «Середня освіта (Мова і література (англійська))» та «Філологія. Прикладна лінгвістика» під керівництвом викладачів кафедри іншомовної освіти та міжкультурної комунікації.

Курсова робота перевіряє не лише теоретичну і практичну підготовку майбутнього фахівця, але і його уміння працювати з літературою, досліджувати, аналізувати, систематизувати, узагальнювати науковий досвід, проводити науково-педагогічні дослідження під керівництвом викладачів кафедри.

Захист відбувся в онлайн форматі з використанням сервісу Zoom. Члени комісії та керівники курсових проектів високо оцінили науково-дослідницькі вміння студентів презентувати результати своїх досліджень та вдячні їм за актуальний та змістовний матеріал, інформаційно насичені та технічно правильно оформлені презентації.

Пишаємося Вами та бажаємо подальших успіхів і натхнення!

Викладачі кафедри