Перейти до вмісту

ДО УВАГИ НАШИХ СТУДЕНТІВ!

Для усіх амбітних, цілеспрямованих та професійно зорієнтованих студентів освітніх програм «Англійська мова і література» і «Філологія. Прикладна лінгвістика» кафедра іншомовної освіти і міжкультурної комунікації пропонує додатково вивчати третю іноземну мову – КИТАЙСЬКУ.

Чому саме китайська?

– Китайська мова – міжнародна.

Одним з головних інструментів глобалізації стало використання міжнародних мов. Саме завдяки цьому в сучасному світі існує велика кількість можливостей для спілкування, ведення ділових переговорів, обміну досвідом, а також торгівлі та надання послуг. Міжнародна мова дозволяє істотно розширити ці зв’язки та об’єднати людей з різних країн і континентів, соціальних і культурних середовищ. У наш час китайська мова доступна понад одному мільярду людей. Вона є офіційною у КНР, а ще нею розмовляють в Індонезії, Малайзії, В’єтнамі та інших країнах.

– Шлях до успішної кар’єри.

З кожним роком Китай дедалі більше зміцнює свій фінансовий та економічний вплив. Значна кількість компаній співпрацюють з китайськими партнерами і мають там свої представництва, а відомі світові бренди переносять своє виробництво у Китай. Об’єктивно, що попит на фахівців зі знанням китайської мови поступово збільшується. Отже, опанування китайської мови забезпечить ширші перспективи працевлаштування, ознайомлення з прогресивними науковими розробками провідних східних країн, укладання міжнародних угод, професійного та особистого спілкування.

– Розширення кругозору та духовне збагачення.

Китайська мова є неймовірно цікавою для вивчення. Велика культурна спадщина Китаю, написання ієрогліфів, безліч унікальних китайських традицій змусять Вас закохатися в Китай!

Чекаємо вас на заняттях!